Написание контрольных, курсовых, дипломных работ, выполнение задач, тестов, бизнес-планов

Туризм

Заказ 34161 (2000 грн.) дипломна робота 15.07.2019 09:34

ЗМІСТ

 

ВСТУП.. 3

РОЗДІЛ 1. КОНЦЕПЦІЯ. ОРГАНІЗАЦІЯ. СЕРВІС.. 4

1.1 Концепція готелю.. 4

1.2. Групи приміщень. 12

1.3. Групи приміщень. Бек Офіс (Back Office) 16

1.4. Сервіс (Service) 18

1.5.Ресторани. Бари (Food and Beverage (F&B) 22

РОЗДІЛ 2. АРХІТЕКТУРА. ДИЗАЙН.. 38

2.1. Об’ємно-планувальні рішення готелю.. 38

2.2. Архітектурні рішення. Характеристика (організація) території 40

2.3. Характеристика будівлі 41

2.4. Інженерні системи. 43

2.5. Дизайн. 49

2.6. Кошторис. 50

2.7. Охорона навколишнього середовища. 51

2.8. Порядок здачі в експлуатацію об’єкта. 51

2.9. Охорона праці 52

2.10. Санітарно-гігієнічні заходи. 53

2.11. Електробезпека. Пожежна безпека. Цивільний захист. 57

РОЗДІЛ 3. РЕВЕНЬЮ МЕНЕДЖМЕНТ. 60

3.1. Організаційно-правовий статус та організаційна структура. 60

3.2. Капітал. 64

3.3. Обсяги діяльності. Завантаженість номерного фонду. 65

3.4. Доходи. Витрати. Податки. Прибутки. 66

3.5. Ефективність інвестиційного проекту. 74

ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 76

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.. 78

ДОДАТКИ.. 83